Automation Modules udvikler software så robotprogrammering nedbringes til få minutter

November 22, 2018

Automation Modules med beliggenhed tæt ved Kolding udvikler på nyt software, som skal være med til at nedbringe robotprogrammeringstiden til få minutter.
 

Den nye software er til en palletizer, som gør det nemmere for industriteknikkerne som skal programmere robotterne, og derved nedbringe omstillingstiden. Palletizer kommer til at arbejde sammen med Robotcellen Modular fra Automation Modules. Med Robotcellens lade tavle og palletizer vil industriteknikeren kun skulle indtaste få informationer omkring råemnet og ønskede antal. Derfra vil der komme forslag til opstilling på tavlen, som bruges til optimal opstilling. Med få information vil Automation Modules gøre det muligt at nedbringe robotprogrammering til få minutter.

 ​

Modular er en komplet robotcelle, som kan bruges på flere forskellige maskiner i produktionen. Den flytbare robotcelle har et nulpunkts system, som gør det muligt at placere robotcellen i samme position hver gang, hvilket er med til at sikre en hurtigere omstillingstid. Modular findes også med en lade tavle, som kan tilpasse til forskellige størrelser råmateriale. Herved får du fuld kontrol over, hvor mange emner du ønsker robotten skal køre med i givende tid. Modular kan fås i to størrelser, som passer henholdsvis til en hel- og halv EUR-palle.

Se videoen nedenunder, hvor vi viser hvor nemt og hurtigt vi har gjort robotprogrammering. 

Please reload

 

© 2017 by Automation Modules