Modulær robotcelle: automationsløsninger til store og små opgaver

March 04, 2019

Står du og skal have automatiseret din produktion eller dele af den, så har Automation Modules sikkert løsningen til dig.​

Robotcelle virksomheden Automation Modules som ligger i Vester Nebel ved Kolding, har udviklet produktet ”Modular”. Modular er en robotcelle, som er flytbar og kan tilpasses efter kundens behov. Modular hjælper virksomheder med at automatisere og effektivisere deres produktion.

 

Modular er en komplet robotcelle, som kan bruges på flere forskellige maskiner i produktionen. Den flytbare robotcelle har et nulpunkts system, som gør det muligt at placere robotcellen i samme position i forhold til maskinen hver gang, hvilket er med til at sikre en hurtigere omstillingstid. Modular fås med en lade tavle, som kan tilpasse til forskellige størrelser råmateriale. Herved får du fuld kontrol over, hvor mange emner du ønsker robotten skal køre med i givende tid. Modular kan fås i to størrelser, som passer henholdsvis til en hel- og halv EUR-palle.

 

Konceptet bag hele Modular produktet er, at det skal kunne tilpasses efter dine behov. Derfor er Modular også udstyret med en gevindræling rund i kanten på robotcellen. På Gevindrælingen kan der tilføjes ekstra moduler eller maskiner efter behov. Dette kunne f.eks. være en slibemaskine, som laver det sidste finish på produktet, inden det bliver lagt ned i pallen.

Please reload

 

© 2017 by Automation Modules