Automation Modules har leveret de første Cobot systemer i udlandet.

May 29, 2018

Automation Modules producerer et fleksibelt og prisbilligt robotsystem, som gør det muligt for virksomheder, ved egen hjælp, at automatisere deres produktion, selv ved helt små serie størrelser. 

 

Via Automation Modules`s nye forhandler i Berlin er det på kort tid lykkes at installere den første celle ved en kunde lidt uden for Berlin. Kunden er en spåntagende bearbejdnings virksomhed, der også har specialiseret sig i vandskæring. 

Ligeledes er der installeret et robotsystem hos den nye forhandler der sælger CNC maskiner og skærende værktøj. Modular som systemet kaldes er opstillet i deres showroom, hvor den indgår i et samarbejde med en CMZ drejebænk. 

 

John Nielsen fra Automation Modules, udtaler at han glæder sig over, at være kommet ind på det tyske marked. Denne første forhandleraftale kan åbne store muligheder for fremtiden for Automation Modules. 

 

De tyske kunder var meget begejstrede over produktets fleksibilitet i deres produktion. En fleksibilitet, som var afgørende for købet af systemet. Den ultra korte implementeringstid er også en faktor som kunden udtaler sig positivt om.

Produktet "Modular" gør det muligt for virksomheder, let og billigt at automatisere deres produktion. Robotsystemet er flyt bart, og kan på 5 minutter være klar til at køre ved en ny maskine. Herved kan virksomheder hæve deres effektivitet, og stadig opretholde fleksibilitet til mindre serie produktioner.

Please reload

 

© 2017 by Automation Modules