Ja! det betaler sig at automatisere små serier størrelser

February 25, 2019

Et stort spørgsmål inden for automation har længe været, kan det betale sig? Automation Modules vil gøre op med at virksomheder skal have opgaver af en hvis størrelse, før det kan betale sig at automatisere produktion.

Måden vi har gjort det rentabelt at automatisere selv små seriestørrelser er med vores nye palletizer. Med få indtastninger, og meget let placering af de emner der skal arbejdes med, er robotprogrammeringen klar på sekunder. Du sparer derfor tid og penge, og øger samtidig din effektivitet. Med vores palletizer kan det betale sig at automatisere opgaver på 1 time eller derover uden at være robotekspert.

 

Automation Modules har udviklet en flytbar robotcelle, som kan bruges i mange forskellige produktioner. Robotcellen bruges til gentagende opgaver, som f.eks. føde en cnc-maskine. Robotcellen kan tilpasses med ekstra moduler, som eks.v. en slibemaskine til den sidste finish på emnet.

 

Formålet med robotcellen Modular fra Automation Modules er at du og dit personale kan udnytte jeres kompetencer ved at fokusere på de krævende opgaver, og lade robotten klare de ensformige opgaver.

Please reload

 

© 2017 by Automation Modules