Modulær robotcelle til små og store automationsløsninger

November 08, 2018

Automation Modules klar med robotcelle til at automatisere og effektivisere din produktion.

 

Robotcelle virksomheden Automation Modules som ligger i Vester Nebel ved Kolding, Har udviklet produktet ”Modular”. Modular er en robotcelle, som er flytbar og kan tilpasses efter kundens behov. Modular hjælper virksomheder med at automatisere og effektivisere deres produktion, da robotcellen kan køre emner efter arbejdstid. Udover det kan virksomhedens medarbejder fokusere på de mere ressourcekrævende opgaver end fødning og aftagning af maskinen.

 

Modular er en komplet robotcelle, som kan bruges på flere forskellige maskiner i produktionen. Den flytbare robotcelle har et nulpunkts system, som gør det muligt at placere robotcellen i samme position hver gang, hvilket er med til at sikre en hurtigere omstillingstid. Modular findes også med en lade tavle, som kan tilpasse til forskellige størrelser råmateriale. Herved får du fuld kontrol over, hvor mange emner du ønsker robotten skal køre med i givende tid. Modular kan fås i to størrelser, som passer henholdsvis til en hel- og halv EUR-palle.

 

Konceptet bag hele Modular produktet er, at det skal kunne tilpasses efter dine behov. Derfor er Modular også udstyret med en gevindræling rund i kanten på robotcellen. På Gevindrælingen kan der tilføjes ekstra moduler eller maskiner efter behov. Dette kunne f.eks. være en slibemaskine, som laver det sidste finish på produktet, inden det bliver lagt ned i pallen.

 

Modular kan også tilkøbes med sikkerhedsscannere, hvilket betyder at der ikke skal laves en risikovurdering, hver gang der bliver ændret på robotten. Sikkerscanneren laver et usynligt felt omkring robotcellen, og mindsker farten på robotten, hvis dette sikkerhedsfelt brydes.

 

Alt elektronik fra den kollaborative robot og andre dele er gemt væk nede i grundmodulet. Her står det løftet fra jorden og beskyttet fra produktionen.

Please reload

 

© 2017 by Automation Modules