Automation Modules løser mangel på kvalificeret arbejdskræft gennem automation

September 27, 2018

Automation Modules har udviklet en flytbar robotcelle som gør det muligt at øge effektiviteten i produktionen ved små og store seriestørrelser.

 

Robotcellen hedder Modular, og skal hjælpe medarbejderne med at fokusere på de mere krævende opgaver.

 

Tankegangen bag robotcellen kom på baggrund af en mangel på kvalificeret arbejdskræft i branchen for spåntagende bearbejdning. Ladning og aftagning af cnc-maskinener er en proces som ikke kan undgås, men kan automatiseres. Gennem automation af ladning og aftagning af emner vil medarbejderens potentiale udnyttes bedre, da personen vil kunne fokusere på de mere udfordrende opgaver.

 

Automation Modules robotcelle Modular fås i to størrelser som passer til en hel- eller halv EUR-palle. Modular er flytbar, og kan derved flyttes mellem forskellige maskiner. Gennem nulpunktssystemet sikre vi at robotcellen altid står i samme position i forhold til maskinen, hvilket giver en hurtig omstillingstid og robotcellen vil på få minutter være klar til næste operation. Modular bygger på moduler, og med dens gevindrælinger giver dig mulighed for at tilføje moduler/maskiner. Maskiner som kan assistere i processen til færdiggørelsen af emner som f.eks. en slibemaskine.

 

Automation Modules tilbyder mere en bare selve robotcellen, vi laver også specialløsninger af hoveder til robotten. Hos Automation Modules tager vi altid udgangspunkt i kundens udfordringer, så vi kan skabe den bedste løsning for dig og din virksomhed.

 

Automation Modules’ robotcelle er flytbar, hvilket gør det nemt at bruge den ved flere maskiner efter behov. Hele tankegangen var, at selv mindre virksomheder skulle kunne udnytte produktet fuldt ud.

Please reload

 

© 2017 by Automation Modules